Trainer & Coach

Je kunt Ironmanager benaderen voor trainingsbegeleiding, personal training,  video analyses, clinics of sportieve evenementen.

Trainingsbegeleiding

Persoonlijk en compleet aan het werk om jouw doel te verwezenlijken.

Wat is compleet?  Alle zelfstandige trainingen gedetailleerd uitgewerkt. Dagelijkse mail met jouw persoonlijke training voor die dag. Een on-line logboek, ironmanager werkt met Trainingpeaks. Voedingsadvies. Testen. Laagdrempelige toegang tot de beste (para)medische hulp als dat nodig is.
Een uitgebreide intake is de basis, deze wordt zo nodig aangevuld met een inspanningstest (1).

Wat is persoonlijk? Rekening houdend met alle andere zaken die in jouw persoonlijk leven OOK belangrijk zijn. Vakanties, zakenreizen, deadlines. Jouw Ironmanager plan zal er tussendoor manouvreren. Ironmanager heeft ontelbare praktijk tips om trainen te combineren met werk en het thuisfront.


(1)De inspanningstest kan bij een sport medisch adviescentrum bij jou in de buurt worden uitgevoerd maar bij voorkeur door de duursport specialisten bij SMA Midden Nederland. De kosten voor deze inspanningstest zijn niet inbegrepen maar worden veelal vergoed door de verzekeraar.

 

 

Personal training:

Soms is een trainingsschema gewoon net niet genoeg. Regelmatige directe feed back in een één op één situatie om sneller vooruit te gaan, of als extra motivatie.

Omdat elke vraag weer net even anders is kun je voor personal training het beste persoonlijk contact opnemen.

Video analyse:

Met behulp van een camera en analyse software geeft Ironmanager adviezen ter verbetering.

Zwemtechniek, loopstijl of fietspositie verbeteringen kunnen gedeeld worden met jouw clubtrainer of we gaan er samen direct mee aan het werk in het begeleidingsprogramma.

Clinics:

Als groepsvoorbereiding op een evenement, teambuilding, voor promotie van jouw product of dienst, parcoursverkenning met een groep, trainingsweekend bij de club, of als bedrijfsuitje. Eén of meerdere clinic sessies kunnen een groot verschil maken.

Neem contact op en we maken een plan op maat.